Update, in ieder geval 50 mensen gewaarschuwd

In de afgelopen maanden zijn er meer dan 50 emails gestuurd naar info@webregistratie.com door mensen/bedrijven die spookfacturen hebben ontvangen. Veel van deze mails waren van mensen die serieus op de factuur ingaan, sommige van mensen die de zwendel doorhebben.

Ik ben blij dat ik deze mensen heb kunnen waarschuwen en ook de eerste bedankjes daarvoor zijn binnen.

Helaas zijn de scammers nog steeds actief want ik heb deze week nog mail ontvangen van slachtoffers die recent nog spookfacturen hebben ontvangen.

Om de kosten die ik heb gemaakt om het domein webregistratie.com te registreren en de webhosting voor de site/email terug te verdienen zal ik binnenkort advertenties op deze website plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *